Fiasko celoplošného testování na Slovensku!

15. 02. 2021 15:18:49
Atomová zbraň proti koronaviru selhala! Všechna celoplošná testování, učiněny dosud na Slovensku, se ukazují být neúčinná a nepřinášející téměř žádné výsledky.

Kdyby je totiž vůbec nebyli dělali, byli by v současnosti přesně ve stejné situaci, v jaké se nacházejí dnes. V přesně stejné situaci, v jaké je například Česko, kde se žádná celoplošná testování nedělala. A čím více se na Slovensku testuje, tím je situace horší.

Taková je žel realita! Blamáži nekonečných celoplošných testování a zbytečnému šaškování celého národa se však dalo vyhnout, kdyby byly vyslyšeny hlasy odborníků. A odborníci ze Slovenské lékařské komory byli od samého počátku, a stále jsou, proti celoplošnému testování takovým způsobem, jak je děláno na Slovensku. Celé toto testování je jen neodbornou, osobní, a až patologickou iniciativou jediného člověka, ignorujícího všechna nesouhlasná stanoviska odborné veřejnosti.

Tato jeho iniciativa však selhala a vůbec nepřinesla očekávané výsledky, protože namísto slibované svobody přináší stále větší nesvobodu. Toto vyšinuté testování, nyní nejnověji už se sedm denním intervalem, bylo napadeno nevládní organizací s názvem Institut lidských práv. Institut lidských práv připravuje ústavní stížnost a začal také komunikovat s Evropským soudem pro lidská práva. Je totiž toho názoru, že nařízení vlády jsou v rozporu jak se zdravým rozumem, tak také s Ústavou SR, a jsou projevem svévole.

Byly promrhány obrovské finanční prostředky téměř s nulovým výsledkem, protože jak již bylo zmíněno, s tímto testováním, jakož také bez něj by byli v současnosti přesně tam, kde jsou dnes. Z neefektivních a zbytečných plošných testování měla snad největší prospěch již nechvalně známá, malá trnavská firma premiérova kamaráda, která na zakázkách testů pro stát velmi dobře vydělala a stále vydělává.

V rozhlase jsem například zachytil informaci, že sousední Rakousko zpřísňuje kontrolu na hranicích se Slovenskem, protože Slovensko se pro něj stává nebezpečnou krajinou. Tato skutečnost je absolutním paradoxem, protože Slovensko, které už nekonečně krát plošně testovalo celé své obyvatelstvo, se stává nebezpečnou krajinou pro Rakousko, které plošné testování takového stylu vůbec nedělalo.

Rakousko sice dělalo nějaká plošná testování, ale jen pro určité regiony tak, jak to také na Slovensku doporučovali odborníci. Například pro oblast Tyrolska, nebo Vídně. A pozor! Tato testování byla vždy dobrovolná! Kdo tedy chtěl šel a kdo nechtěl nešel. Kdo však šel, nedostal žádný certifikát a s ním právo na svobodu. A kdo nešel, nebyl zavřený na dva týdny do karantény. Rakousko neporušilo svobodu a právo na svobodné rozhodování vlastních občanů, zatímco slovenská vláda toto právo vlastního národa surově, až primitivně pošlapala. A stále ho pošlapává, protože v tomto trendu neustále pokračuje. Bez negativního testu není možné jít do práce, dát děti do školy, jít k lékaři, jít na poštu, nebo do banky. A teď nejnověji dokonce ani cestovat vlakem, autobusem, nebo městskou dopravou.

Vláda nařídila zaměstnavatelům, aby každých sedm dní vyžadovali od svých zaměstnanců negativní test. Zaměstnavatelé se ve veřejnoprávním rozhlase vyjádřili, že oni nejsou proti testování, ale doporučili, že ať se děje na čistě dobrovolné bázi tak, jak je tomu všude jinde ve světě.

Čtete dobře! Tak jako je tomu všude jinde ve světě! To znamená, že vládní vydírání negativními testy, rovnající se apartheidu, funguje tímto způsobem jedině na Slovensku! Jedině na Slovensku se v tomto směru propadli do polofašistické covid totality, protože jedině Slováci dovolí současné vládě se sebou dělat to, co by si jiné národy vůči sobě dovolit nedaly. A ani nedají, protože taková covid diktatura, jaká nastává na Slovensku, nemá ve světě obdoby!

A již výše zmíněný, neuvěřitelný paradox spočívá v tom, že tato neúnosná vládní totalita nepřináší vůbec žádné výsledky, protože země jako je Rakousko, respektující právo svobodného rozhodování vlastního obyvatelstva, začíná blokovat své hranice před Slovenskem, jehož vláda vydírá vlastní obyvatelstvo neustálou účastí na povinných testech, jako také povinným prokazováním se negativním certifikátem téměř na každém kroku.

A přece je země svobody jakou je Rakousko na tom mnohem lépe, než země covid teroru a covid totality, jakou je Slovensko! A přece si země svobody musí chránit své hranice před před krajinou nesvobody, kde se ukazuje, že všechna ta základní lidská práva popírající testování i tak nepřinášejí požadované výsledky, a Slováci jsou nyní přesně tam, kde by byli, i kdyby je vůbec nedělali.

Toto jsou skutečnosti, které by si měli Slováci uvědomit a vůči nimž by se měli postavit, protože dokud budou jako poslušné ovce chodit na nesmyslná testování, do té doby je budou jako ovce testovat. Slováci by měli konečně pochopit, že tato testování nejsou ve skutečnosti ničím jiným, jen osobní utkvělou představou jednoho člověka, křečovitě prosazovanou navzdory odmítavému stanovisku odborné veřejnosti.

Všude ve světě musí vlády v boji proti pandemii dělat různá nepopulární opatření. Na Slovensku však pod rouškou boje proti pandemii vzniká nová totalita, s fašizujícími prvky apartheidu, segregace a bezohledného vydírání obyvatelstva. A každý z nás má dvě možnosti. Buď se stane poslušným kolečkem, zajišťujícím plynulý chod stroje této obludné a zvrácené totalitní mašinérie, nebo se naopak stane zrnkem písku, které bude způsobovat její zadrhávání, až ji nakonec zastaví. Zastaví ji jako nesmysl a jako zbytečnost, protože se ukazuje, žádné surové represe na koronavirus neplatí! Ba právě naopak! Tam, kde je mnohem více svobody a úcty k člověku a k jeho právům, tam se také v boji proti koronaviru daří mnohem lépe. Viz zmiňované Rakousko.

***

"Vrchnost, ať již světská nebo církevní, která nečiní dobro, nemluví pravdu a zotročuje lid se nemá poslouchat!"

Jan Hus

Starosta z Dvorů nad Žitavou vypověděl poslušnost současné vládě:

https://www.hlavnespravy.sk/starosta-z-dvorov-nad-zitavou-vypovedal-poslusnost-sucasnej-vlade/2426298

Autor: František Skopal | pondělí 15.2.2021 15:18 | karma článku: 13.01 | přečteno: 314x

Další články blogera

František Skopal

Umění a krása povznášejí duši vzhůru

Ale pozor! Ne ledajaké umění a ledajaká krása. Musí splňovat vysoké kritérium čistoty a ušlechtilosti. Kde však najít takové umění? Žel, není ho mnoho, ale přece jen existuje.

13.11.2023 v 10:41 | Karma článku: 5.10 | Přečteno: 80 | Diskuse

František Skopal

Ztracení ve smyšlených světech! Dejme si na to velký pozor!

Lidé si vytvářejí mnoho iluzí ve svých citech a myšlenkách. Pak v nich žijí a jejich iluze ovlivňují jejich pohled na život.

23.9.2022 v 16:34 | Karma článku: 10.09 | Přečteno: 253 | Diskuse

František Skopal

Křesťanství a konec světa

V Bibli se hovoří o něčem takovém, jako je konec světa, neboli poslední soud. Historie zná už řadu termínů, ve kterých mělo dojít k těmto událostem. Ale nedošlo! Znamená to tedy, že jsme v bezpečí? Nebo nejsme?

16.9.2022 v 16:17 | Karma článku: 10.61 | Přečteno: 219 | Diskuse

František Skopal

Nepřetržitý monitoring člověka Stvořitelem

Lidé jsou v každé minutě dne i noci nepřetržitě monitorováni. Je zaznamenáváno každé naše cítění, každá naše myšlenka, každé naše slovo i čin.

9.9.2022 v 16:06 | Karma článku: 10.42 | Přečteno: 187 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 12 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.26 | Přečteno: 268 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.10 | Přečteno: 456 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 112 | Diskuse
Počet článků 378 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 390

Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...