Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Odpověď pro George Holy:

Ne, není to nikdo z mé rodiny.

0 0
možnosti

Máte jistě pravdu. Problém vidím v tom, že tu potřebu vnitřní změny si uvědomují ti, co to nepotřebují. Ne ti, kterých se to týká. A málo se o tom veřejně mluví...

1 0
možnosti
GH

G14e83o33r51g45e 43H32o56l84y

18. 7. 2018 14:27

Dnes jsem narazil na Vas blog...zajimave, souhlasim. Kdyz jsem videl Vasi fotku a jmeno, tak jsme si vzpomnel na meho tridniho ucitele z asi 1954 - 1957 ve skole v Praze 1, meli jsme ho na cestinu, jmenoval se pan Ladislav Skopal a rekl bych, ze je Vam podobny...neni to nahodou nekdo z Vasi rodiny?

0 0
možnosti
FS

Ne, není to nikdo z mé rodiny

0 0
možnosti
AK

Skutečně žijeme v blahobytu?

Někdo jistě, ale co těch 70 000 bezdomovců?

Ekonomice se daří.

Fajn, ale jak se to projeví v kvalitě našeho života?

0 0
možnosti
JS

Přesně tak.

Vnitřní vystupuje ven a tvoří divy...

0 0
možnosti
MK

Jistě, měli bychom kultivovat sami sebe a držet se těch pěkných zásad, které dělají společnost soudržnou a slušnou. V mnoha případech to znamená nepodléhat lacinému modernismu a spíše se držet osvědčené klasiky. Současně ale bychom neměli sedávat přeslušněle v koutě, ale naopak bránit neohroženě tento slušný styl života proti všem druhům vandalů. Při tom nazývat věci pravými jmény a nebát se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik