Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pletete si nemravnost s nahotou. Navíc to vypadá, že jste čtenářem jediné knihy.

1 0
možnosti

Jste vtipnej. Mohl byste vystupovat v kabaretech jako zástupce Armády spásy - myslím, že to bylo ve filmech Anděl s ďáblem v těle a Anděl svádí ďábla. Hrál ho Karel Heřmánek - inspektor Bulis.;-)

2 0
možnosti

Píšete dlouhé traktáty. Ale dočetl jsem.

Zdá se, že na Vás lidské tělo působí velmi silně negativně. A víte proč?

Asi se cítíte být lepší, než my ostatní. Ale všichni jsme hříšní!

Mně se Boží dílo líbí! A děkuji Bohu za každý den i za každého krásného člověka!

:-)

2 0
možnosti
Foto

J95a49n 37H74i88n42k

21. 2. 2019 22:08

Pane, nebuďte takový suchar. Bůh poznal na Adamovi s Evou hřích podle toho, že se zakrývali. Uvědomovali si svou nahotu. Dnešní člověk si uvědomuje, že nahota hříchu nečiní. Člověk si při ní víc může ocenit krásu Božího díla. Vy se však bojíte chtíče, že vás přemůže. Já se víc bojím imámů, kteří mluví podobně jako vy.

5 0
možnosti

Táhni do toho svýho Vatikánu.

2 2
možnosti
Foto

Tak tohle je reinkarnace jiného podobného autora. Jmenoval se tuším Šupa.

6 0
možnosti
Foto

Jo, máte pravdu. Obsahově také jako pan Gabriel.

2 0
možnosti

Autore, stačila první věta a už jsem větřil, že jste se dostal do spárů církve. Je mi z vás smutno takto podlehnout bludům. Musíte být slaboch, který se nedokáže sám v životě vyznat a hledá u církve berličku.

5 0
možnosti

J15a36n 49U22r70b37á18n27e43k

21. 2. 2019 16:34

Přiznám se, že mně to trvalo déle, než mi došlo, že je autor zpracovaný církví, ale ani tak jsem příspěvek nedokázal přečíst celý. Od začátku do konce jeden nesmysl za druhým, a to jak ve věcné rovině, tak bohužel i stylisticko-pravopisné (hned několik pravopisných neshod, nezáměrných homonymií atd.).

Souhlasím určitě s kolegy diskutéry, kteří již napsali, že v minulosti se mnohokrát ukázalo, že ti největší chlípníci jsou právě ti, co nejvíce proti nahotě křičí. Stejně tak i to, že se nazí rodíme, a na nahotě tedy není nic nepřirozeného, a vulgárnější může být chlap v kožichu než ten nahý (i když se raději podívám na nahou ženu;-)). Podepisuji i to, že nahota byla inspirací umělcům napříč historií. I to, že by se autorovi nejspíš mohl zamlouvat islám. Suma sumárum, takovou snůšku s prominutím volovin jsem již dlouho nečetl... A to chodím raději oblečený než nahý.

7 0
možnosti

Vy byste měl přestoupit na islám, tam musí být žena zcela zahalena. To by vám určitě vyhovovalo!

Mimochodem, už v minulosti se mnohokrát ukázalo, že ti, co se na veřejnosti pohoršovali nad nahotou a stavěli svoji morálnost nad ostatní, byli ve skutečnosti ti největší prasáci!

6 0
možnosti
Foto

S tím Islámem se mýlíte. V Koránu není nutnost aby žena byla zahalena celá. Je to spíše stejná demagogie, jako když někteří radikální katolíci na Slovensku, Itálii, Portugalsku, Španělsku, Řecku a i v jiných místech zahalování po ženách vyžadují.

2 0
možnosti
Foto

Ty brďo, tak tohle je už fakt síla.....máte-li děti, autore, jak jim dokážete zakrývat oči, když jdete na koupaliště? Co děláte u moře, kde jsou holky v bikinách? Nebo, když jdete kolem obchodu se spodním prádlem?

Píšete s odpuštěním koniny. Nahý člověk může být velmi důstojný a naopak jedinec v kožichu může být velmi vulgární. Vaše vidění světa je zoufale zjednodušené a pakliže zde vystupujete jako křesťan, tak i docela zhoubné.

Je naprosto přirozené, že chlapa vždycky bude žena inspirovat ve své kráse, jak tělesné, tak i duševní. Nebo máte chuť jít postříkat barvou Boticelliho Venuši?

Když jsem u moře, vyhledávám ta místa, kde mohu být se svou ženou nahý. Nejde o předvádění, nejde o zvrhlost. Jde o to, že prostě nesnáším na sobě mokré plavky. A plavání bez nich je lepší než s nimi.

Asi budu zatracen, dle Vás.

10 0
možnosti
Foto

Pane kolego, vřele a srdečně vás vítám mezi námi zatracenými, neboť ani já neznám na světě ničehož krásnějšího, nežli je odhalené ženské tělo.

5 0
možnosti

Slušelo by se uvést, ze kterého zdroje citujete. Předpokládám, že to nerní váš výtvor, ale zamyšlení nějaké bigotní staré panny na přelomu 19. a 20. století.

4 1
možnosti
Foto

Cituje z Poselství Grálu od Abd-ru-shina, ale vychází mu z toho pouhá plytká parodie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik