Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Máte to dlouhé a ukecané k nečtivosti. Vždyť celý ten článek lze shrnout slovy:

Dodržuj Desatero a usiluj o království Boží Lásky!

:-)

0 0
možnosti

Zde to není tak o hodnotách, ale o tom jestli na tyto hodnoty lidi mají IQ.To ale příroda naděluje velmi vzácně a v malém počtu v populaci . Navíc každá generace vlastně si své poznání a vědomí o všem a tedy i hodnoty vytváří od nula stavu vědomí, na vše si musí přijít sama, vyzkoušet, nerada přijímá cizí názory a vzory. Pokud je trend ve společnosti jež dává velký vliv mladým generacím, tak zde není takový cit k hodnotám ale spíše ideálům ...

0 1
možnosti

Rodíme se jako tabula rasa a od počátku našeho života, od intrauteriního života popisujeme tyto nepopsané stránky. Orientaci v životě nám dává láska našich rodičů a vychovatelů, kteří nám předávají určitou tradici. Ano, než ji přijmeme za svou, musíme se zpočátku proti ní vzepřít, abychom z ní přijali jen to, co je nosné. Neboť, co není nosné, to nepřežije. Vedlejší vývojové cesty nemají budoucnost. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik