Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nahé ženské koleno je druhé jméno ducha svatého

0 0
možnosti
Foto

duše, pane Kabáte? Viděl jste někdy duši? Vidět to není, zvážit to nelze, nevydává to ani vůně ani smradu. Takové nafouklé nic. Pro vás zcela nepotřebné ale pro mně to má hodnotu takříkajíc sběratelskou.

1 0
možnosti
Foto

J80o38s10e17f 48B26á19r80t33a

15. 6. 2019 14:25

A na Petrových kamenech už jste byl?

1 0
možnosti

Učebnicový příklad bigotního fanatika trpícího těžkou sexuální frustrací a pravděpodobně i trvalou erektilní disfunkcí - podobně jako zřejmě autoři díla "Malleus maleficarum".

A nejhorší na tom je, že je z hloubi duše přesvědčen o své "pravdě".Dnes je většině lidí k smíchu, ale umím si představit, co by asi tak napáchal před nějakými třemi sty lety...Rv

4 0
možnosti
Foto

Pokud autor, coby člen nějaké komunity sděluje, že v dráždivém pokušení zapomíná většina z nich na duši a je to podle něj špatně, může se on sám, případně i další podobně unažující členové této komunity, inspirovat slovy Písma. Podle Biblické zprávy dává Ježíš pro tyto případy jednoznačné instrukce:

.

Já však vám pravím, že každý, kdo hledí na ženu chtivě, již s ní zcizoložil ve svém srdci. Jestliže tě svádí tvé pravé oko, vyrvi je a odhoď pryč, neboť je pro tebe lépe, aby zahynul jeden z tvých údů, než aby celé tvé tělo bylo uvrženo do pekla. A jestliže tě svádí tvá pravá ruka, utni ji a odhoď pryč, neboť je pro tebe lépe, aby zahynul jeden z tvých údů, než aby se celé tvé tělo dostalo do pekla. (Matouš 5:28-30, ekumenidkáý překlad)

.

Všiměte si, že Ježíš jasně nabádá, aby člověk s podobným způsobem myšlení začal s exekucemi u sebe. Protože ostatní lidé se prostě mohou jen radovat z krásy světa, k níž patří i různorodá krása lidí okolo nás.

5 0
možnosti
Foto

Pane, porucha je na Vašem ortodoxním pyjímači, ne na ženském vysílači.

4 1
možnosti
Foto

Noste černou pásku přes oči a budete mít klid, S orientací v terénu pomůže bílá hůlka nebo asistenční pes (předpokládám, že manželku nemáte, proto ji mezi alternativami neuvádím)

0 0
možnosti

Tak mě napadlo, jestli není Skopal úchyl.

Možná uchýlený opačným směrem než Průša ale stejně moc.

2 0
možnosti
Foto

Jsem věřící člověk. A snažím se tak nějak žít podle jistých pravidel. Nicméně - pakliže B-h stvořil ženu, měl nejspíše nějaký záměr. A tím je pro normálního chlapa, který má hormony v pořádku věčná inspirace ženskou duší, ale i tělem. A vůbec nikde není napsáno, že má ženská chodit v pytlovině jen proto, aby jaksi "bránila" chlapům se na ně dívat.

Dokonce si myslím, že pokud by islám dovolil ženským chodit v bikinách, poklesla by hormonální tense těch psychopatů a přestalo by vraždění.

Pohled na krásnou ženu je prostě pro normálního muže jedním z potěšení života. A i když může myslet na sex s ní (což je normální u cca 99,9% chlapů), tak ji samozřejmě ihned neohne přes první zábradlí, haj se možná domníváte.

Musíte mít smutný život. Kam uhnout s očima, když jde proti vám krásná žena v letních šatech, Když jdete na koupaliště a tam se promenádují mladý holky v bikinách.

Vaše prezentace "ortodoxního křesťanství" je karikaturou náboženství a jeho krajně odpudivou interpretací. Ještě že vás podobných je jen málo. Rv

13 0
možnosti

Já bych řekl, že autorovi trochu křivdíte. V bibli je např. psáno: "kdo pohlédne na ženu s žádostí, již s ní zcizoložil ve svém srdci". No a vyvarovat se této žádosti při pohledu na spoře oděné ženy je téměř nemožné. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS