Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někteří myslitelé doporučují den před Apokalypsou si dobře umýt nohy a vyčistit zuby. Tedy pro ty, co přijdou do pekla, to neplatí, protože tam se zase znova umažou mourem.

Na vycházce je hezky? ;-D

2 0
možnosti
Foto

J64o74s65e33f 68B67á39r48t90a

19. 6. 2019 10:19

Doporučuji přečíst 3 knihy:

Egypťan Sinuhet

Kladivo na čarodějnice

Nabarvené ptáče

1 0
možnosti

Přistupovat k životu a přírodě s pokorou je pro mě samozřejmé i když jsem nevěřící.

0 0
možnosti

"Nešťastie, alebo nemoc je často dôsledkom predošlého nesprávneho konania"? Áno? Čo také urobili obyvatelia Pompeji, že museli tak kruto zomrieť? Ako sa previnili obete Teda Bundyho? Aké nesprávne konanie spôsobilo, že množstvo obyvateľov Hirošimy zhorelo v jadrovom ohni? Co urobilo štvorročné dievčatko, ktoré zomiera na leukémiu? Vy fanaticki katolíci máte jedinú radosť zo života - vyhrážať sa ostatným, čo hrozného ich čaká, keď nebudú rovnakí ako vy. Našťastie vaša túžba po potrestaní ostatných dnes môže byť tými ostatnými pokojne ignorovana. Vaša túžba po krvi iných ľudí už nemá nátlakové nástroje. Inkvizíciu sme vám nenávratne zrušili, právo útrpne detto. Model večnej pomsty už nie je institucionalizovany a už nikdy nebude. Zmierte sa s tým na skúste sa po prvý raz v živote usmiať. Verte, je to veľmi príjemné. A nie je to hriech.

5 0
možnosti
Foto

A co když bůh neexistuje?

3 0
možnosti

Bůh samozřejmě existuje.....tedy Bůh....no spíše bohové no. A Apokalypsa? To přece není nic jiného, než Ragnarök, což mne nechává klidným, protože každý přece ví, že to dopadne dobře, přežije osm dobrých bohů a jeden lidský pár, který opět zalidní zemi. Z mého pohledu naprosto perfektní konec.

Samozřejmě, taky bych raději umřel někde v bitvě, abych se dostal do Vallhaly a pak po boku Ódina bojoval při Ragnaröku (nemluvě o krásných Valkýrách), ale tak nemůžu mít vše, že jo? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jako kázání pro pámbíčkáře dobré. Jen móc a móc dlouhé, více jak do čtvrtiny se to nedalo vydržet. Jo, a tu Apokalypsu si užijte. Já si raději užívám ten "promarněný a zcela zbytečný život".

6 0
možnosti

To stačí!

Emmanuel Kant, patrně o prožitých osmdesáti letech, 1804

1 0
možnosti
Foto

Vaše starosti a Rothschildovy peníze

2 0
možnosti
Foto

I ten největší ateista a komunista vzývá na smrtelném lůžku Boha. To už říkával můj táta. Zda dostane rozhřešení či ne, to už se na tomto světě nedoví.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS