Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K43a88r16e87l 19C74a66c24h

4. 7. 2019 16:42

Citově chudého, chladného a egoistického lidského jedince milý pane nevychovává škola, ale rodina. Co rodina zkazila, to již žádná škola nemůže napravit. Nakonec ani kriminál nikoho nenapraví, i když nese zavádějící název nápravně výchovné zařízení. Charakter jedince se vytváří daleko dříve, než vůbec do nějaké školy nastoupí. Tím ovšem nechci říci, že v našem školství je vše v naprostém pořádku a není tedy nutno nic měnit. To jsou ovšem úplně jiná témata, než citová výchova a výchova k zodpovědnosti a respektování společenských vazeb. Zde je rodina nezastupitelná a proto je trend rozpadu rodiny, jako základu společnosti, největším společenským problémem součřasné doby.

5 0
možnosti
Foto

K50a75r81e40l 81C90a43c52h

4. 7. 2019 16:43

promiňte uklepnutí ... současné...

0 0
možnosti
Foto

Ještě vy,, jako by nestačila Valachová

4 0
možnosti
SM

Našťastie sa už navždy minul čas, kedy mohli spôsob vzdelávania našich detí ovplyvňovať náboženskí fanatici ako vy. Zvyknite si konečne na to, že nikomu už nemôžete prikazovať ako má žiť. Už môžete hroziť iba peklom - katolíci stratili svetsku moc. Aj inkvizíciu sme vám zrušili. Vaše úchylne predstavy sa nenaplnia - terorizovať nimi môžete len vlastnú rodinu. Teda ak nejakú vôbec máte a ak sa jej členovia natoľko boja, že vás v hrôze z trestu budú poslúchať. Chudence úbohé.

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že Vy můžete být zcela klidný, Vás se rozumově založené školství zdá se vůbec nedotklo.

6 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik