Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš krutoprísny boh vás poveril, aby ste sa vyhrážali neposlušným?

1 0
možnosti

Pane Koniasi, navrhuji knihu spálit....

1 0
možnosti
Foto

V knize se například nachází dobrá rada, že televizor je nejlepší vyhazovat z okna, když je zapojen do zásuvky, protože při dopadu silněji bouchne a létají jiskry.

...Pane autore, máte doma televizi anebo jí z mravních důvodů nemáte? Protože pokud ano, pak doporučuji prohlédnout si kabel vedoucí do zásuvky. A pak se zamyslete, jak dlouhý asi by musel být, aby jej bylo možno vyhodit z okna tak, že po dopadu bude v té zásuvce stále připojený. Takže lze s jistotou předpokládat, že ono tvrzení v knize je nadsázka. Zvláště když pak citujete zmínku o rozbité lampě. Totéž totiž už psal kdysi Ringo Čech o své skupině, a když půjdu do minulosti, tak podobná věc se stala ve starém českém filmu Hotel modrá hvězda.

2 0
možnosti

Těch historek je plno, mezi něž patří i ona známá hláška správného rockera, že televize se vypíná popelníkem. Samozřejmě nevím, jak dlouhé přívodní kabely měly zahraniční hotely, možná i dost dlouhé, aby se s televizí dalo manipulovat, ale to je dost nepodstatné. Autor měl svým způsobem štěstí, že narazil na skupinu Queen, která by se dala označit za poměrně umírněnou, těžko říci, co by říkal na takové Led Zeppelin.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS