Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I82v34o 17Ž30á41č96e74k

15. 8. 2020 15:20

Pane Šupo, nezklamal jste, pobavil jste.

1 0
možnosti

"V ženě my dnes vidíme především soudruha, soudruzi!" (Tankový prapor).:-)

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Já myslela, že je to ironie ... a ono asi ne, soudě podle smutného výrazu autora.

2 0
možnosti

Co bych asi zjistil, kdybych vás podorobil testu na úchyly?

0 0
možnosti

Pro autora bude asi kontroverzní taky Píseň písní, kde je vztah mezi Bohem a člověkem připodobňován ke vztahu muže a ženy. V tomto duchu je i spousta dalších míst v Bibli, Starý i Nový zákon. Co s tím budete dělat? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Autor je buď skvělý ironik a komik, za což by měl aspoň u mne hlubokou úklonu. Nebo je to někdo, kdo musí zavřít oči, pokud spatří pod lehkým oděvem třeba ženské ňadro, neřku-li i kalhotky. Co to s ním musí dělat třeba na koupališti nechci ani domýšlet.

Milý pane, žena je krásná jak v šatech, tak i bez nich. Nemusíme při spatření nahého ženského těla ihned pomýšlet na kopulaci, třeba si jen vychutnat skvělé B-ží dílo.

6 0
možnosti

Autor je katolický náboženský blouznivec jménem Milan Šupa, který píše podobné příspěvky pod nejrůznějšími pseudonymy, jako Skopal v ČR, na Slovensku, odkud pochází, jako Ivan Holek, Peter Majerčík a možná další. Je k politování. Musí, chudák, žít v dnešní době, kdy ženy nechodí cudně zahaleny, neposlouchají otce a poté manžela na slovo, jak káže katolická nauka, klidně si studují, vydělávají vlastní peníze a nejsou na mužích závislé. Nejhorší je to právě v létě. Každý rok vyplodí autor několik podobných příspěvků, na téma necudné a nečisté odhalování žen v letních vedrech. Evidentně má stejné problémy jako nadržení muslimští muži. Pohled na ženskou kůži v nich vyvolává "nečisté choutky" a nejrůznější fantazie, za což samozřejmě mohou ženy a nikoliv oni. Proto je třeba ženy zahalit do burek, nikábů a pytlů od brambor ;-D

6 0
možnosti
Foto

Vážený, Bůh stvořil ženu takovou, jaká lahodila Jeho oku. Vaše námitky jsou tudíž bezbožné a hříšné. Trest Boží Vás nemine. Rv

4 0
možnosti

Myslím, že to byl poručík Borůvka, kdo si jednou povzdychl nad horkým létem a řekl: "To zas bude zločinů z chlípnosti." Teď nevím, zda cituji správně, ale, sexuální zločiny nepoužil...Mám nicméně dojem, že toto rozmarné léto se Češi spíše topí, zapalují byty svých rodinných nepřátel a padají v Alpách do propastí.

0 0
možnosti
Foto

J38o70s72e97f 62B57á71r85t15a

14. 8. 2020 16:11

Za mlada jsem hojně navštěvoval nudistické pláže. Nejde ani tak o tom vystavovat nahotu ale nemít na sobě ty hnusně mokré plavky. Opálení je také super a pohled na krásné mladé ženy ocení snad každý normální muž.

4 0
možnosti
Foto

Normální ano, a o tom to v tomhle případě asi hlavně je...;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik