Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Zlatí komunisti.Pracoval jsem ve firmě kde se topilo od pěti hodin ráno do patnácti odpoledne.Odpolední a noční směna mrzla.

Slova podnikatele: "Komu je zima ať si přinese z domova bundu." Když jsme se kvůli tomu ohrazovali, tak další slova byla: "Teplo je drahé, takže buď odpolední a noční směně strhnu z výplat náklady na topení a nebo komu se to nelíbí může jít."A kam chcte jít v 55 let věku?

Komupak z vás zrmzla přes víkend limonáda ve flašce na sále? Sice to nebylo na kost, ale ledový škraloup tam byl.Sice nakoupil některé moderní mašiny, ale po mrazivém výkendu psaly NENÍ STANOVENA PROVOZNÍ TEPLOTA, takže se stále pracovalo na starých mašinách, které šly i v mrazu (jako ve Stalingradu za války).

Tohle si komunisti nedovolili.Stačilo si stěžovat na ROH a teplo VŽDY bylo.Sice jen 18 supňů, ale NIKDY nám nezmrzly limonády.

0 0
možnosti
PS

P42e56t15r 65S78k37á42c25e28l

16. 4. 2021 23:27

Nepotřebujeme socialismus, stačilo by, aby u nás podobně jako i v jiných vyspělých státech Evropy fungovaly odbory. Funkční odbory zabrání vedoucímu firmy (majitel je někdo jiný), aby z pracovníků dělal otroky. Pokud by ve firmě odbory zařídily stávku i s účastí televize, majitel by šéfa firmy vyhodil a instaloval by si tam schopného šéfa, který umí. Umí řídit, organizovat tak, že všechny strany jsou ve firmě spokojeny. Dopracujeme se k funkčním odborům? Doposud šéfové odborů zakotvili v politice - za odměnu? Kdo a proč jim funkce dohodil?

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik