Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že cestu ke světlu, již autor propaguje, asi nejlépe vystihuje báje o Ikarovi.

1 0
možnosti
ES

Jediná pravda je ve vašem srdciV

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší na tom je, že všechna ta náboženství a jiná blouznění neochvějně tvrdí, že jedině oni jsou tím správným učením a že všechna ostatní buď mají střípky pravdy nebo jsou blouzněním od A do Z.

Někde zkrátka ovládají masy nábožentvím, jinde ideologií - účel to má stejně jen jediný. Jak mocní ovládnou ten barbarský, nevzdělaný dav? Vzdělání je příliš drahá věc, navíc pro vládnoucí elity nebezpečná. Vládci se mění, ale duchovní autorita zůstává. Tak jdou na to - a vy se v tom neodlišujete ani o milimetr - přes náboženská dogmata.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PC

Svobodný člověk, který hledá skutečnou pravdu, se nikdy nenechá ovládat náboženstvím, prezentovaném církvemi, ideologií ani čímkoli jiným.

Vede ho "pouze" intuice (vnitřní hlas), nejspolehlivější a nejčistší rádkyně, kterou nezašlapal do země a které je schopen naslouchat, rozumět jí a podle ní se řídit.

1 0
možnosti
Foto

J54a27n 28O44t58r78u64b85a

5. 8. 2021 21:33

V nadpisu je něco špatně.

1 0
možnosti
Foto

To víte, automatická překladačka nebýt dokonalé. ;-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik