Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

vše to jsou vlastně fáze našeho vývoje, neboť když se narodíme tak nemáme hotové vědomí, nemáme žádné, ale podle určitého genetického programu, se rozvíjí naše neuronová síť a to skrze dva zákony a to zákon akce = reakce = projev = zkušenost = zápis do neuronové sítě mozku, případě aktualizaci algoritmů a pak zákon cyklu jež má 3 fáze. Díky tomu genetickému programu jsme generačně ve shodě a schopni vytvářet civilizace a složité společnosti. Tento program pak po určité připravenosti spouští fáze kdy se učíme najíst, chodit, mluvit, psát, sociální a další inteligence a vesměs ve značné čísti populace dospíváme do fáze kde založíme rodinu a vychováme děti další generace. Neuronová síť mozku a musí být aktivní, tak abychom byli připraveni a schopni řešit děje, situace, stavy kolem nás, část i dokonce simuluje a hledá průsečíky ... Tyto fáze vývoje neuronové sítě mozku, mají i svůj tzv. rukopis projevu, kdy z řeči, pohledu na věc, vnímání určitého spektra reality snadno poznáme kde kdo je a jaký má tah, tzv. na branku. Někdo se vidí a je doma v rodinném prostředí, další třeba v hudbě, další v cestování, další v určitém spektru vnímání boha, zde to opět má hodně fází od boha jež je autoritou až k transcendentnu, kdy jednoduše se naše neuronová síť mozku tzv. naplní a vytvoří rámec celostního vnímání dějů a jejich pozadí, tak že se sama ztiší a my přejdeme do stavu setrvalé přítomnosti. K tomu nám ale, zatím chybí určité inteligence, třeba vnímání plnočasové reality, kde my už z druhého dne víme prd, a za týden nic, tak že plná podstata všeho nám jak si uniká, a k tomu je zde odstředivá síla jež skrze naše životní potřeby nás odstřeďuje do vlastního světa, Matrixu ... Tak že to vlastně není o bohu, ale o naší fázi vývoje a onom Matrixu, do kterého jsme uzavřeni. .

1 0
možnosti
MR

Toto je většina příčin proč neustále je svět destabilizován, jak společnosti, tak příroda, a ať je to otázka ekologická, civilizační, náboženská, vždy vychází z našeho Matrixu a to v jak odtrženém světě od reality přírody a planety žijeme. V budoucnu snad už toto pochopíme a budeme umět číst a vnímat kde kdo skrze své postoje, vnímání ... je a vlastně neplatí to, že je to třeba světová autorita, či má x titulů ... Cesta k míru společnosti je poznat co nás manipuluje a to náš Matrix a to samé k nám. Pak záleží na podnětech i genetice jestli se člověk hne dále a přestane třeba neustále řešit jen jedno téma ... Většina populace dospěje do stabilní fáze, bohužel ale ne takové aby si o všem sama vytvořila názor a postoj ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik