Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že jste pasovat na mluvčího nejvyššího.

0 0
možnosti
VK

To, co tak květnatě popisujete, je skutečně železný zákon rovnováhy a akce a reakce.. To funguje automaticky bez jakéhokoli uvědomělého přání či chtění nebo nechtění "Matky přírody". Příroda je jen výsledek těchto zákonů, toho co se děje. Přírodou mohou být ty rozkvetlé stráně, zurčící čisté potůčky a šumící lesy, stejně tak jako vyprahlá halda kamení s primitivním ekosystémem na úrovni švábů. Příroda sama o sobě je nevědomá ..až na člověka. Takže je to jedině a pouze na člověku, jaký ideál přírody si vytvoří a jak si přírodu přizpůsobí sobě. K tomu musí pochopitelně pochopit ty principy na kterých to funguje a příslušně s tím naložit. Možná tomu poznávání obrazně říkáte "našeptávání" či "varování" Matky přírody. Pak je to tedy stejné, jen méně vzletně popsané. Ale sama příroda (až na člověka) nechce vůbec nic.

0 0
možnosti
JF

Člověk je v podstatě celosvětový termit jako součást "nemyslící" přírody a je na vrcholu jejího potravního řetězce bez dalších predátorů ... tedy je součástí "nevědomé" přírody která "nevědomě" "stejně nevědomoho" člověka pak vytvořila ... teď je otázka zda to bude slepá vývojová větev či ne ... ve Vesmíru se odhaduje bilion galaxii která má každá 300 miliard hvězd tj. 1012 krát 300.109 rovná se cca 1023 hvězd ... kdyby na každé milionté byla obyvatelná planeta je to 1017 planet tj. 100.000.000.000.000.000 Zemí ... prostě pokus omyl včetně člověka ... jeden zcela nevýznamný pokus ...

.

.

.

.

.

0 0
možnosti
JF

Když se kazdy člověk druhu rozumny poddruhu take rozumny na to lidstvo tak nejak celkove podiva musí uznat ze je to verbez Rv- cesta je samozrejme v nastaveni vzajemne koordinace s přírodou jako win - win R^R^

0 0
možnosti
JD

J72a75n 62D41o39u79š46e27k

11. 2. 2022 18:33

Až na nás padne nějaký velký sutrak bude to kolikáté? Deváté vymírání?

0 0
možnosti
ZH

Kdo tak strašlivě zhřešil před nějakými 66 miliony lety, že musel na Zem dopadnout meteorit o průměru cca 10-15 km a fakticky zpustošil celou planetu?

1 0
možnosti
Foto

Ježíšmarijájosef, to jsou strašný kydy...8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik