Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Nemůžeme ovlivnit druhé, můžeme ovlivnit pouze sebe :-);-(.

Jako zdroj pro cestu životem navrhl Buddha základní učení - čtyři základní pravdy o vzniku utrpení. Tam celkem jednoduše vysvětluje, aby jsme neubližovali živým bytostem (i sobě ;-D).

Doporučuji nesledovat TV zprávy, protože tam na Vás skrytě číhá temnota a snaží se Vás dostat do DEPRESE ...

Oni i politici se Vás snaží dostat do svého vlivu - takový Bureš i Ovar k Vám moc dobré energie neposílají ;-(;-(;-(. A to se hodně snaží o pozornost ;-D. Bureš už startuje na Hrad a bilbordy se plní temnotou (lži).

Je to zajímavé být jen pozorovatel a sledovat, jak mu to lidi "berou".

0 0
možnosti
JL

Autor dobře popsal namátkou zločiny, kterých jsou lidi schopni, a oni jsou opravdu schopni čehokoliv. Jeden Američan zavraždil své rodiče, potom ohlásil na policii, že jsou nezvěstní...Na policii přesvědčivě dával najevo údiv nad jejich zmizením. Po celém světě se takových věcí dějí miliony a miliony...Indické Védy rozdělují kvality přírody i člověka na: DOBRO, VÁŠNIVOST a TEMNOTU. Temnota=nevědomost. Lidé žijící v temnotě jsou jako zvířata a po smrti odcházejí mezi zvířecí duše. Není žádná záruka, že se něco zlepší. Hra pokračuje, až do zániku lidstva jako druhu. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik