Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já nevím. Cimrmanovská neschopnost udržet myšlenku Vám nic neříká? Všechny možné ušlechtilé zásady byly napsány snad v tisíci variantách. Lze si je relativně snadno přečíst, ale jádro pudla je v tom, jak podle nich jednat.

1 0
možnosti

Já s Vámi naprosto souhlasím tleskám a smekám pane S. R^ církve ničí učení Ježíše, oni lidem neříkají chovejte se jako Ježíš, ale no tak si přijdete pro odpustky nebo na zpověď. Před každým kostelem je ukřižovaný Ježíš, církve vysílájí lidem podprahové záběry "pokud se budete chovat jako Ježíš, tak budete trpět !". Opravdový Křesťan není v žádné církvi a nenosí znak smrti, ale třeba Ichthys. Ježíš byl hodně pozitivní, já si myslím že začal přerůstat vládnoucí moci přes halvu a tak ho zabili, a lidi hej co !!!? a tak jeho smrt využili k ovládnutí lidí, založili církve = kontrola, vykořisťování lidí a upevnění své moci, stačí se podívat do minulosti, trvá to do dnes.

1 0
možnosti
Foto

Jak víte, že Ježíš Kristus nějaké slovo řekl ????? Na to jste přišel kde ????

0 0
možnosti

I kdyby neexistoval tak je "jeho učení" pořád pozitivní program, stejně jako 4-dohody, Budha, Hinduismus apod.

0 0
možnosti

Proč toužíte po ukecané spáse, nikoliv po prožití plnohodnotného života? Proč chcete po jiných, aby viděli vašim prismatem? Nechala bych to koňovi a snažila se o zhodnocení svého vlastního života :-)

1 0
možnosti

Síla pozitivní myšlenky je hrozně velká, už jste někdy slyšela o "fenoménu 100" opic ? Zvířata to mají pořád v sobě my ne :-)

0 0
možnosti

jenom doufám, že s těmito názory se neprohlašujete za věřícího křesťana...

3 0
možnosti

"Hlavu vzhůru pane Ridley; s pomocí Boží zapálíme tého dne v Anglii svíci, která bohdá nikdy nebude zhašena.“ Latimer :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 378
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 392x
Jsem člověk plný entuziasmu a víry ve vítězství dobrých věcí. Jsem člověk, fascinován krásou a hloubkou světa viditelného, jakož také toho neviditelného. Na své životní pouti jsem nabyl množství znalostí a zkušeností, které by se snad mohly stát pro někoho pomocí, nebo alespoň inspirací.

Seznam rubrik